A STELLA GARDEN TEAK márkájú teakfa kerti bútorokat a webáruházban tudja megvásárolni.

021
022
023
024
025
026
027

001
002
003
004
005
006
007
008
009

Acrilgiardino


Az anyag impregnált 100% akrylszövet. Legfőbb tulajdonságai szín- és fénytartóssága, maximális igénybevehetősége, időtállósága. A vászon mérettartó, könnyen tisztítható, egyszerűen kezelhető. A speciális vízlepergető teflonréteg a gomba és penész ellen védi.

Mivel a festékanyag bevitele a gyártási folyamat korai fázisában, a fonálkészítés szakaszában történik (elemi szál, fonál, cérna, szövet), a szövet szín- és fénytartóssága a 8-as európai skálán 7+ besorolású, UV- állósága jóval nagyobb, mint más szöveteké.

A fejlett technológiának köszönhetően az ACRILGIARDINO vízállósága kitűnő, mégis ügyelni kell a megfelelő, használatra: hosszan tartó esőzés, vagy egy kiadósabb felhőszakadás esetén a 100%-os vízhatlanság nem garantált. Összecsukott állapotban, mivel a nedves redőkben a páratartalom 75% fölé emelkedik, az szövet felületén penészgombák telepedhetnek meg. Ezt meg tudjuk előzni, ha a száraz ernyőre ernyővédő zsákot húzunk. Gyorsan, egyszerűen, az impregnáló réteg védelmében kizárólag LANGYOS VÍZZEL, VEGYSZEREK NÉLKÜL tisztítható. Ajánljuk ipari felhasználásra, minden olyan területre, ahol a környezeti tényezők miatt elvárható a maximális igénybevétellel szembeni ellenállás. Az ACRILGARDINO kétféle anyagminőségben kapható: a vastagabb változatát a kerti ernyőkhöz, a vékonyabbat a kerti bútorok párnáihoz használjuk. Így azonos színű és mintájú napernyőt és kerti bútor párnát tud rendelni.