A STELLA GARDEN TEAK márkájú teakfa kerti bútorokat a webáruházban tudja megvásárolni.

A teakfa kerti bútorok és a Stella Garden termékkínálat

A Stella Garden kerti bútorokat úgy tervezték meg, hogy egyszerre legyenek nagyon kényelmesek praktikusak, szépek és hosszú életűek.
A hagyományos angol formavilágtól a könnyedebb, modernebb formákig sokféle stílus képviselteti magát a Stella Garden kínálatban, de minden bútordarabot hosszú idő alatt kiérlelt stílus, forma és funkció egysége jellemez.
A részletek harmóniája: az ülőrész mélysége és íve, a háttámla vonala és dőlésszöge, a karfák állása és finom gömbölyűsége, a fafelület kidolgozottsága esztétikussá és kényelmessé tesz minden padot, nyugszéket, széket, fotelt.
Esztétikum és elegancia tökéletes ergonómiával párosul, hogy a bútorok bárhol betölthessék szerepüket, legyen az terasz, kert vagy szobabelső.
A trópusi fa időtállósága gondos és többször ellenőrzött bútorasztalos kézimunkával párosul és a teakfa mellett felhasznált egyéb anyagok is hosszú életűek (réz kötőelemek, zsanérok, teakfa csapolások).

Így lesz a végeredmény egy olyan teherbíró és tartós bútordarab, mely mindig ott állhat a kertjében, ugyanazon a helyen és nem nyikorog, nem esik szét, nem nyomja a hátát...
Míg él nem hagyja cserben.

A termékkínálat
Cégünk igyekszik kielégíteni a használattal, tárolással, formavilággal kapcsolatban felmerülő legkülönbözőbb igényeket. A teakbútorok választéka bőséges: 25 különféle méretű (fix és tovább bővíthető) asztal, 14-féle szék és karosszék, 7-féle dekoratív pad, 4-féle nyugágy, 2 féle zsúrkocsi, 6-féle napernyő jelenti a kínálatot.
Ezt a Magyarországon egyedülálló választékot túlnyomórészt raktárkészletből tudjuk kiszolgálni. Vevőink elképzelése szerint egyedi bútorok elkészítését is vállaljuk.
Összecsukható bútoraink karcsúak, könnyűek, helykímélőek és stabilak.
Fix (nem összecsukható) bútoraink a legintenzívebb használatot is egy emberöltőn keresztül bírják. Ezeket a darabokat azoknak ajánljuk, akik a bútort a kert berendezési tárgyaként, állandóan szeretnék használni.

A Stella Garden teakfa kerti bútorok legfontosabb jellemzői
 • jól megmunkált fafelület
 • ívelt, ergonómiailag tervezett ülőfelületek és háttámlák
 • réz kötőelemekkel megerősített kapcsolódások
 • kivételes formaválaszték
 • kitűnően megmunkált fafelület
 • legömbölyített élek
 • rendkívüli tartósság
 • az összecsukható bútoroknál könnyű kezelhetőség, praktikum, stabilitás, helykímélés
 • a fix bútoroknál robosztusság, nagy súly
 • nagy kényelem
 • egész évben a szabadban hagyható
 • kivételes termékválaszték
A Stella Garden teakfa kerti bútorok csodálatos hangulatot teremtenek egy bensőséges baráti, családi összejövetelen vagy nagyszabású kerti partin ugyanúgy, mint a mindennapok során: "illatos tavaszi zsongásban, harsány napsütésben, hűs nyáréjen, őszi lombhulláskor, téli szikrázó ég alatt..."
Kifejezik életstílusát és szebbé természetközelibbé teszik életterét.

Cégünk hosszú távra elkötelezte magát a következetesen magas színvonal termékek és a személyreszóló és odafigyelő szolgáltatások mellett.
Reméljük minden kívánságát megelégedésére teljesítjük.