A STELLA GARDEN TEAK márkájú teakfa kerti bútorokat a webáruházban tudja megvásárolni.

A bordázat és az árboc gondosan kezelt, tömör, polírozott kőrisfából készül, de igény szerint lehet szálcsiszolt rozsdamentes acélból is. Az ernyőt a vászon színével harmonizáló húzókötéllel, egyedi tervezésű csigarendszerrel szereltük fel, melynek különlegességét az árbocra való merőleges helyzete adja, ezzel megkönnyítve az ernyő nyithatóságát.


A kötőelemek rozsdamentes krómacélból készültek. A könnyű cserélhetőség érdekében az alkatrészek csatlakozása önzáródó, rozsdamentes anyacsavarokkal biztosított. A bőrből készült kötéltartó és koronadísz tovább emeli az ernyő eleganciáját. A rögzítő elemek anyaga rozsdamentes krómacél. A valódi bőrből készült vászonfeszítő fülek, a kötéltartó és a koronadísz a tartósság és az összhang elérését szolgálja. Nálunk a részletek is gondosan kidolgozottak.


A könnyű kinyithatóság érdekében a bordákba speciális rugókat építettünk. A koronarész különlegességét, a belsejébe rejtett filcbetét adja, mely az állagmegóvást és a könnyebb használatot segíti elő. Különleges egyedi megoldás a Tenax rozsdamentes gyorskioldó patent, melynek használata egyszerűvé és könnyeddé teszi az összeszerelést, és a megunt színű, vagy régi vászon percek alatt kicserélhető újra.